Dodali ste %s slikovnicu(e) u vaša kolica
Ukupna cijena
Sažetak narudžbe
Slikovnica(e)
Cijena

x Slikovnica(e)


Slanje

Ukupna cijena

Izjave kupaca

Jasna

⭐⭐⭐⭐⭐

Sviđa mi se što je slikovnica izrađena prema potrebama kupca, kao i to što je veoma brzo stigla pošiljka. Definitivno bih je preporučila svima.

Sandra

⭐⭐⭐⭐⭐

Moj petogodišnjak obožava ovu slikovnicu. Ilustracije su tako lijepe i šarene i nakon svih slikovnica, koje sam mu čitala, ova mu je najdraža.

Alma

⭐⭐⭐⭐⭐

Izvrsna dječja priča. Dobre je kvalitete, a autori su pazili na svaki detalj.

Ema

⭐⭐⭐⭐⭐

Dobro štivo, djeca ga veoma vole.

Marija

⭐⭐⭐⭐⭐

Slikovnica izvrsne kvalitete. Sviđa mi se dizajn i personalizirani stil.

Magdalena

⭐⭐⭐⭐⭐

Ovu sam slikovnicu odlučila pokloniti svojem unuku u spomen na mog supruga, koji se isto zvao DANIJEL. Slikovnica mu se sviđa pa sam to željela podijeliti s vama.

Sara

⭐⭐⭐⭐⭐

Kupila sam je za svoju kći. Izvrsno mi je poslužila ne bi li je natjerala da prestane gledati televiziju i pozabavi se čitanjem.

Emilija

⭐⭐⭐⭐⭐

Slikovnica mi se sviđa, isto kao i dizajn, priča, ma SVE mi se sviđa! Toliko sam sretna da sam izabrala ovu personaliziranu, a ne neku drugu slikovnicu. Sviđa mi se to što sam i sama sudjelovala u izradi i uključila se u priču, a moja je malena obožava.

Mila

⭐⭐⭐⭐⭐

Ovo je prvi put da sam nešto naručila preko Interneta, a slikovnica je došla na vrijeme i odlične je kvalitete. Definitivno bih je preporučila svim svojim prijateljicama i rodbini. Želim se zahvaliti kompaniji the Story Tailors na izvrsnoj usluzi.

Klara

⭐⭐⭐⭐⭐

Mi smo našem djetetu dali ime, a ovi su ljudi ispričali cijelu priču na temelju tog imena. Genijalno! Moj mališ i ja obožavamo ovu slikovnicu!

Ela

⭐⭐⭐⭐⭐

Preporučila sam je svim svojim prijateljicama i sve su je naručile za svoju djecu. Postoji verzija s tvrdim koricama, a način na koji su ime integrirali u priču stvarno je fantastičan.

Ružica

⭐⭐⭐⭐⭐

Djeca je obožavaju, a to znači da je i ja obožavam. Lako se čita, zabavna je, a dizajn je izvrstan!

Alenka

⭐⭐⭐⭐⭐

S ovom slikovnicom ne možete pogriješiti. Čitaju je svake večeri prije spavanja. Apsolutno preporučam!

Danira

⭐⭐⭐⭐⭐

Moj mali ne voli čitati, ali ova je slikovnica drugačija. Mislim da mu se sviđa što je on zapravo glavni junak slikovnice! Stvarno dobra slikovnica!

Tanja

⭐⭐⭐⭐⭐

Baš lijepa slikovnica. Otkad je došla, Karla je ne pušta iz ruku. Sviđa joj se što je njeno ime unutra i što je i ona sama dio priče.