Dodali ste %s slikovnicu(e) u vaša kolica
Ukupna cijena
Sažetak narudžbe
Slikovnica(e)
Cijena

x Slikovnica(e)


Slanje

Ukupna cijena

Naš proizvod

Jeste li se ikad upitali kako stvaramo naše personalizirane slikovnice? U sljedećih ćemo vam nekoliko redaka ispričat sve o postupku pripreme Čarolije imena te kako možete sami obraditi svoju narudžbu u par jednostavnih koraka.

daskinderbuch03.jpg

Personalizacija je kamen-temeljac Čarolije imena u kojoj se djeca pozivaju na čarobno putovanje u potrazi za značenjem slova svoga imena. U slikovnici se svakom slovu dodjeljuje poseban pridjev i s njim povezana mala avantura. Najbolje je to što svako ime generira drugačiju slikovnicu.

Kako možete naručiti svoju personaliziranu slikovnicu?

Putem naše mrežne stranice www.carolijaimena.com, možete unijeti ime dječaka ili djevojčice, spol, boju kose i kože.Kad završite, sustav će vam ponuditi fazu pregleda cijele slikovnice, kao i dodati osobnu posvetu za dječaka ili djevojčicu, kojima je slikovnica namijenjena. U svega još nekoliko dodatnih koraka, možete unijeti svoje osobne podatke i izvršiti sigurno plaćanje.

daskinderbuch04.jpg

Kako proizvodimo slikovnice

Nakon vaše narudžbe, naša čarobna vila unese sve podatke u računalo. Kad dobijete potvrdu putem elektroničke pošte, na raspolaganju su vam 24 sata tijekom kojih nas možete kontaktirati ako želite nešto izmijeniti. Ne zaboravite da slikovnicu možete personalizirati svojom osobnom posvetom, i to posve besplatno! Sve su personalizirane slikovnice u digitalnom tisku, vodoravnom formatu DIN A4, na sjajnom papiru. Možete odabrati meke ili tvrde korice. Broj stranica ovisi o djetetovu imenu, no jamčimo najmanje 38 stranica za svaku personaliziranu slikovnicu. Nakon tiskanja, šaljemo vašu knjigu otpremniku ne bi li je poslao vama na vrijeme za iznenađenje vašeg djeteta.

Nadamo se da uživate u čaroliji naših personaliziranih slikovnica!