Dodali ste %s slikovnicu(e) u vaša kolica
Ukupna cijena
Sažetak narudžbe
Slikovnica(e)
Cijena

x Slikovnica(e)


Slanje

Ukupna cijena

Tko smo

Autori personaliziranih slikovnica

Svi smo se mi htjeli vratiti u djetinjstvo u nekom trenutku naših odraslih života. Djeci život predstavlja maštovitu i zabavnu igru i kaže se da odrastajući zaboravljamo kako se igrati. Upravo nas je ova nostalgija za dječjim pogledom na život potaknula na početak ovoga projekta.

Mi smo The Story Tailors — kompanija, koju je tim profesionalaca, s velikim iskustvom u području animacije i dječjih sadržaja, osnovao u Barceloni 2015. godine.

Željeli smo pokrenuti proizvod koji bi stvarao posebna iskustva za djecu, a ujedno i doprinosio svojim obrazovnim i pozitivnim vrijednostima.

 

Tako je nastala Čarolija imena.

Čarolija imena poziva svu djecu na čarobno putovanje puno ljupkih likova koji se pridružuju djeci u uzbudljivoj avanturi kroz raznobojne i čudesne svjetove. Personalizacija je srž svake slikovnice, koja sadrži priču na temelju slova u imenu djeteta. Na ovaj način, svako dijete dobije jedinstvenu priču koja im pomaže razumjeti koje se skrivene osobine kriju iza svakog od slova njihova imena.

 

Ovo su četiri stupa naše filozofije:

• Vjerujemo da sva djeca imaju pravo uživati u čarobnom djetinjstvu s dostupom znanju i obrazovanju, bez obzira na njihovo porijeklo.

 

• Svako je dijete jedinstveno i posebno te treba uvijek biti ponosno na sebe. Kao što je Oscar Wilde rekao: „Budite svoji, sve su druge uloge odavno zauzete.“

 

• Svi poslovni subjekti ili organizacije moraju dati svoj doprinos društvu, stoga surađujemo na programima pomoći djeci Save The Children.

 

• Vjerujemo u tehnologiju i kontroliranu potrošnju, kao i na način na koji nam mogu pomoći u stvaranju čarobnih i personaliziranih proizvoda.

 

Prepustite se čaroliji!