Dodali ste %s slikovnicu(e) u vaša kolica
Ukupna cijena
Sažetak narudžbe
Slikovnica(e)
Cijena

x Slikovnica(e)


Slanje

Ukupna cijena

Često postavljana pitanja

Često postavljana pitanja o našim personaliziranim slikovnicamaO Čaroliji imena


Čarolija imena je personalizirana slikovnica koja otkriva značenje iza slova dječjeg imena. Djeca dobivaju jedinstvenu, samo za njih posebno kreiranu priču, koja im pomaže u razumijevanju skrivenog značenja svih slova njihova imena. Da bi stvorili personaliziranu slikovnicu, vi samo odaberite spol, boju kose i upišite ime dječaka ili djevojčice. Postoji jedinstvena priča s pozitivnom karakteristikom za svako slovo. Na kraju slikovnice vidjet će se puno ime djeteta i posebno značenje svakog slova.Za koga je personalizirana slikovnica?


Čarolija imena je personalizirana slikovnica za djecu od 0-8 godina starosti. Savršena je za djecu koja uče čitati. Budući da je tako poseban i personaliziran proizvod za djecu, ujedno je i savršen poklon za mnoge prilike (rođenje djeteta, rođendani, krštenja...) jer je od vrijednosti za cijeli život.Kako slikovnica izgleda?


Sve su personalizirane slikovnice u digitalnom tisku, vodoravnom formatu DIN A4, na sjajnom papiru. Možete odabrati meke ili tvrde korice. Broj stranica ovisi o djetetovu imenu, no jamčimo najmanje 38 stranica za svaku personaliziranu slikovnicu.


Na kojim je jezicima slikovnica dostupna?


Čarolija imena trenutno je dostupna na više od sedam jezika. Ako želite vidjeti slikovnicu na željenom jeziku, posjetite našu mrežnu stranicu i odaberite jezik u navigacijskom izborniku. Također, možete promijeniti jezik slikovnice u fazi pregleda, a čak možete i kupiti slikovnice na nekoliko različitih jezika u istoj narudžbi.Koja je cijena slikovnice Čarolija imena?


Cijena za standardnu verziju slikovnice iznosi 199,00 HRK s PDV-om. Međutim, na raspolaganju vam je i nekoliko dodatnih opcija koje će utjecati na konačnu cijenu personalizirane slikovnice. Na primjer: za samo 36,00 HRK možete kupiti personaliziranu slikovnicu s tvrdim koricama (karton debljine 2 mm) ili ako želite skratiti vrijeme dostave, možete i to učiniti uz dodatni trošak od 96,00 HRK. Ako želite 100% personaliziranu slikovnicu, možete personalizirati i tvrde korice imenom vašeg djeteta za 52,00 HRK. Sve ove opcije možete odabrati nakon što ste slikovnicu/e dodali u svoja virtualna kolica za kupnju i naveli svoje osobne podatke i podatke za slanje pošiljke.

Ako imate promotivni kod, molimo vas da imate na umu da naša poslovna politika ne dopušta kumulativno zbrajanje popusta, kao ni korištenje više od jednog promotivnog koda po narudžbi.Koja je cijena dostave?


Nakon unošenja adrese za dostavu pošiljke, možete odabrati način dostave. Nakon toga se izračunavaju troškovi slanja pošiljke i zbrajaju s osnovnim iznosom vaše narudžbe. Standardna dostava za Hrvatsku iznosi 36,00 HRK. Međutim, ako želite ubrzati svoju dostavu, ta će vas usluga koštati 96,00 HRK.Koje načine plaćanja prihvaćate? Mogu li dobiti račun za svoju narudžbu?


Primamo plaćanja kreditnim i debitnim karticama VISA, MasterCard i American Express. Također, postoji i mogućnost plaćanja putem PayPala. Dostupnost različitih načina plaćanja može varirati ovisno o državi.
Ne šaljemo račun s narudžbom, no u narudžbe koje šaljemo u države koje nisu članice EU-a, račun prilažemo zbog carine. Ako imate pitanja, molimo vas da nas kontaktirate putem elektroničke pošte na adresu: podrska@carolijaimena.com.U koje države dostavljate slikovnicu?


Našu slikovnicu Čarolija imena dostavljamo u više od 70 država diljem svijeta. Kad završite narudžbu, možete odabrati državu dostave i provjeriti vrijeme dostave. Ako imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte.Koliko trebam čekati dostavu personalizirane slikovnice?


Ne zaboravite da je svaka slikovnica personalizirana te da ih nemamo na zalihama budući da ih tiskamo na zahtjev kad kupac završi narudžbu. Standardna dostava traje otprilike 10-15 radnih dana. Prije nego što potvrdite kupnju, pokazat ćemo vam približan datum dostave. No u slučaju da vam je slikovnica potrebna ranije, možemo vam ponuditi žurnu dostavu.Što ako pogriješim tijekom kupnje?


Ako ste pogrešno odabrali lik glavnog junaka/inje, umetnuli ime, ili napisali svoju osobnu posvetu, imate 20 sati nakon završetka narudžbe za prijavljivanje pogreške. Nakon isteka tog vremena, nećemo moći ispraviti pogrešku ili izvršiti povrat novca. Ovo se pravilo ne primjenjuje kod žurnih dostava jer se ove narudžbe odmah upućuju u tiskaru. Ako imate pitanja, molimo vas da nas kontaktirate putem elektroničke pošte na adresu: podrska@carolijaimena.com.


Kako mogu pratiti dostavu moje personalizirane slikovnice?


Kad vaša personalizirana slikovnice bude otiskana, na adresu svoje elektroničke pošte primit ćete obavijest o slanju pošiljke s vašom narudžbom. Nažalost, dostava slikovnice ne uključuje i broj za praćenje pošiljke. Ako želite pošiljku s brojem za praćenje, morate odabrati žurnu dostavu, nakon čega ćete primiti elektroničko pismo s brojem za praćenje pošiljke putem kojeg možete provjeriti status svoje pošiljke. Ako imate pitanja u svezi sa trenutnim statusom vaše personalizirane slikovnice, molimo vas da nas kontaktirate, rado ćemo vam pomoći.Mogu li zatražiti povrat uplaćenih sredstava ili otkazati naručenu personaliziranu slikovnicu?


Nadamo se da se okolnosti u kojima biste željeli otkazati narudžbu vaše personalizirane slikovnice neće dogoditi. Međutim, možete je otkazati u sljedećim situacijama:

1. tijekom prvih 20 sati nakon potvrde narudžbe (ne odnosi se na žurnu dostavu),
2. imate pravo zatražiti povrat uplaćenih sredstava ako nismo u mogućnosti dostaviti vašu narudžbu u razdoblju od 35 dana nakon vaše narudžbe,
3. u slučaju proizvoda s greškom čim otkrijete oštećenje (provjerite proizvod odmah po dostavi ako je moguće, a najkasnije do 14 dana nakon primitka proizvoda). Obavijest o zahtjevu za otkazom narudžbe mora biti poslana putem elektroničke pošte, zajedno s dokazima u vidu fotografija na adresu elektroničke pošte podrska@carolijaimena.com.

Više informacija o našoj politici povrata uplaćenih sredstava i otkaza možete pronaći u dijelu Uvjeti.
Ako ste pogrešno odabrali lik glavnog junaka/inje, umetnuli ime, ili napisali svoju osobnu posvetu, imate 20 sati nakon završetka narudžbe za prijavljivanje pogreške. Nakon isteka tog vremena, nećemo moći ispraviti pogrešku ili izvršiti povrat novca. Ako imate pitanja, molimo vas da nas kontaktirate putem elektroničke pošte na adresu: podrska@carolijaimena.com
Ovo se pravilo ne primjenjuje kod žurnih dostava jer se ove narudžbe odmah upućuju u tiskaru. U slučaju dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite.
 


Prepustite se čaroliji brojeva!


The Story Tailors