Dodali ste %s slikovnicu(e) u vaša kolica
Ukupna cijena
Sažetak narudžbe
Slikovnica(e)
Cijena

x Slikovnica(e)


Slanje

Ukupna cijena

Politika privatnosti i kolačići

Mrežna stranica www.carolijaimena.com u vlasništvu je kompanije The Story Tailors, S.L, s CIF: B-66606617, sa sjedištem na adresi Gran de Gracia 15 1º1º, 08012 Barcelona.

Kontakt: podrska@carolijaimena.com

 

Vaša privatnost nam je vrlo važna. U skladu s time, izradili smo ovu politiku tako da možete razumjeti kako prikupljamo, koristimo, komuniciramo s i otkrivamo osobne podatke koje nam dostavite.

 

Prije ili u vrijeme prikupljanja osobnih podataka, obavijestit ćemo vas kroz naše pravne tekstove o obradi vaših podataka na potpuno transparentan način, koji će biti povezan s povjerenom nam narudžbom, uz upravljanje, administraciju i bilo koju svrhu koja nije nespojiva s gore navedenim. Stoga, u vrijeme angažiranja ili početka poslovnog odnosa s nama, morate dati svoj nekvalificirani pristanak kroz obveznu prijavu koja pretpostavlja preuzimanje zakonskih tekstova. Osobne podatke prikupljamo legitimnim i poštenim sredstvima i, prema potrebi, uz znanje ili pristanak subjekta. Osobni podaci moraju biti relevantni za svrhe za koje se koriste, te, u mjeri potrebnoj za te svrhe, moraju biti točni, potpuni i ažurirani. Osobne podatke ćemo zaštititi od razumnih sigurnosnih jamstava od gubitka ili krađe, kao i od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, kopiranja, korištenja ili izmjene.

 

Predani smo poslovanju u skladu s ovim načelima kako bismo osigurali zaštitu i čuvanje povjerljivosti osobnih podataka.


Kakve informacije prikupljamo?

Kada naručujete na našoj mrežnoj stranici, od vas će se tražiti da unesete svoje ime, adresu e-pošte i druge identifikacijske podatke. Prikupljene informacije koriste se za obradu transakcija i slanje povremenih poruka e-pošte. (U slučaju e-pošte o proizvodima koje ćemo ubuduće plasirati na tržište, uvijek imate mogućnost odbijanja tih poruka e-pošte, u vrijeme ugovaranja proizvoda). Među razredima osobnih podataka koje ova platforma prikuplja, bilo izravno ili putem trećih strana, su: ime, prezime, adresa e-pošte, adresa, država, grad, poštanski broj, zemljopisni položaj, telefonski broj, spol, naziv tvrtke, kolačići i podaci o upotrebi.

 

Osobne podatke korisnik može pružiti Dobrovoljno ili ih se može prikupiti automatski tijekom korištenja ove platforme.

 

Odbijanje korisnika da dostavi određene osobne podatke ili neprihvaćanje naših pravnih tekstova moglo bi onemogućiti pružanje usluga ove platforme.

 

Korisnik preuzima odgovornost za osobne podatke trećih osoba, koje su objavljene ili podijeljene putem ove platforme, i izjavljuje da ima pristanak navedenih trećih strana o dostavi podataka.


Kako štitimo informacije posjetitelja?

Primjenjujemo sigurnosne mjere kada korisnik naruči narudžbu, uključujući korištenje SSL certifikata. Ne pohranjujemo podatke o kreditnoj kartici i koristimo specijalizirane davatelje usluga na transakcijskom ulazu za obradu transakcija.

Zaštita podataka

U skladu s odredbama Europske uredbe 2016/679 od 27. travnja o zaštiti osobnih podataka, obavještavamo vas da će osobni podaci koje nam dostavite putem naše mrežne stranice ili slanjem elektroničke pošte biti ugrađeni u automatsku datoteku u vlasništvu kompanije The Story Tailors, SL, u cilju upravljanja, pružanja, proširenja i poboljšanja ponuđenih usluga na mrežnoj lokaciji, izvršavanja ugovora putem nje, slanja obrazaca za anketu, proučavanja korištenja usluga od strane registriranih korisnika, slanja ažuriranja usluga , kao i da vam slanja reklamnih i/ili promotivnih informacija o proizvodima i uslugama koje nudi www.carolijaimena.com. Ako ste prethodno dali svoj izričiti pristanak, mi ćemo koristiti vašu adresu elektroničke pošte za slanje komercijalne komunikacije. Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku.

 

Pristanak registriranog korisnika na primanje informacija putem elektroničke pošte ili ekvivalentnim elektroničkim sredstvima može se opozvati obaviješću upućenom na sljedeću adresu e-pošte: podrska@carolijaimena.com ili putem veze "odjava" u samim promotivnim porukama elektroničke pošte. Isto tako, registrirani korisnik ima mogućnost pristupa svojim osobnim podacima i može unijeti izmijene. U tom smislu, registrirani korisnik pristaje na pružanje određenih informacija u vezi sa svojim osobnim podacima. Član može ostvariti svoja prava na pristup, ispravak, otkaz i opoziv, u primjenjivim slučajevima, ograničenje i prenosivost, slanjem priopćenja na adresu navedenu u ovom odjeljku. Registrirani korisnik će svakako potvrditi istinitost podataka, a www.carolijaimena.com zadržava pravo isključiti iz registriranih usluga bilo kojeg partnera koji je dao lažne podatke, bez obzira na druge poduzete pravne radnje.

Koja je svrha obrade prikupljenih podataka?

Relativni podaci korisnika prikupljaju se za realizaciju i materijalizaciju ugovora potpisanog između stranaka (isporuka proizvoda), kao i za sljedeće svrhe: statistika, interakcija na društvenim mrežama i vanjskim platformama, kontakt s korisnikom, upravljanje kontaktima i slanje poruka, upravljanje plaćanjem, registracija i autentifikacija, ponovni marketing i marketing na temelju ponašanja, oglašavanje, testiranje performansi sadržaja i funkcionalnosti (A / B testiranje), hosting i pozadinska infrastruktura, praćenje infrastrukture, upravljanje bazama podataka korisnika, mapiranje topline, interakcija s platformama za razgovor uživo, interakcija na temelju lokacije, upravljanje podrškom za korisnike i zahtjevima za kontakt, komentari sadržaja i prikaz sadržaja vanjskih platformi.

Korisniku se savjetuje da pogleda Pravila o privatnosti svake platforme putem koje se prikupljaju osobni podaci, kao što su društvene mreže ili platforme za plaćanje.

 

Popis naših glavnih obrada podataka:

- periodično poslani newsletteri,

- interakcija unutar društvenih mreža i onih koje to mogu postati u budućnosti, kao i slanje informacija koje mogu biti zanimljive korisniku (uvijek imajte na umu da u tom kontekstu mreže imaju svoje pravne tekstove),

- slanje reklamnih e-mailova o našim budućim knjigama ili proizvodima, popustima i promocijama, između ostalog (korisnik može zatražiti povlačenje u bilo kojem trenutku, a prije svega, ima mogućnost pružanja odbijanja čak i u trenutku sklapanja ugovora s kompanijom The Story Tailors, pri čemu korisnik ima mogućnost prijave koja omogućuje odbijanje ove opcije,

- reklamni sadržaj bit će vam poslan i običnom poštom, kao i slični sadržaji, poput božićnih čestitaka, koje smo ovdje naveli kao primjer,

- sustav vam također šalje e-poštu kada otkrije da je korisnik započeo postupak ugovaranja, ali ga iz različitih razloga nije dovršio,

- naša mrežna stranica može povremeno biti dostupna na chatu u kojem korisnici mogu komunicirati (The Story Tailors nije odgovoran za date izjave i može vršiti periodične provjere sadržaja, uključujući ukidanje pristupa u bilo kojem trenutku),

- podaci o maloljetnim osobama, koje ih čine prepoznatljivima, podrazumijeva da ih je dostavila odrasla osoba i stoga pretpostavlja suglasnost za obradu i potrebne prijenose za ugovorenu uslugu i odgovornost za slanje navedenih podataka nakon dobivanja potrebne suglasnosti od trećih strana. 

Komunikacija osobnih podataka

Ne prenosimo osobne podatke korisnika trećim osobama. Međutim, zadržavamo pravo dijeljenja osobnih podataka koje prikupimo o korisniku s trećim stranama u okolnostima opisanim u nastavku.

 

Možemo priopćiti osobne podatke koje je korisnik dostavio našim dobavljačima i poslovnim partnerima koji rade u naše ime za ispunjenje ugovora potpisanog s korisnikom ili komunicirati s korisnikom prilikom kupnje, kako bi upravljali prodajom i u skladu s uvjetima prodaje.

Moguće je da zbog provedenih operacija postoje i drugi primatelji takvih podataka, kao što su naši pružatelji platnih usluga ili osiguravatelji plaćanja, naši pružatelji usluga prijevoza i naši poslovni partneri. Cesija je također dio suglasnosti, gdje je to prikladno, prema subjektima s kojima surađujemo, u svakom trenutku, kako bismo poboljšali popis prijedloga za usluge ili proizvode, uvijek tražeći najpovoljnije uvjete za korisnika.

 

Također obavljamo prijenos podataka trećim komercijalnim subjektima, bilo za naše reklamne pošiljke, ili za druge komercijalne subjekte s kojima surađujemo. Prihvaćanje naših pravnih tekstova podrazumijeva suglasnost za navedene zadatke.

 

Također, osobne podatke korisnika možemo prenijeti trećim osobama kada to zahtijeva zakon. Posebno, u vezi s istragama vezanim uz sigurnost ili poštivanje postojećeg zakona, u skladu sa zakonskim odredbama ili naredbama ili sudskim i policijskim postupcima. Isto tako, kako bi zaštitili prava ili vlasništvo naših zaposlenika, pretplatnika i naših usluga, kao i istražili, izbjegli ili pokrenuli radnje u vezi s nezakonitim aktivnostima, sumnjom na prijevaru, situacijama koje uključuju potencijalne prijetnje sigurnosti bilo koje osobe, kršenje Uvjeta pružanja usluge ili Pravila o privatnosti ili na bilo koji drugi način koji zakon dopušta. Konačno, kao dio bilo kojeg korporativnog procesa reorganizacije (kao što je slučaj spajanja, stjecanja i/ili prodaje svih, gotovo cijele ili dijela naše imovine), za konačni prijenos vašeg poslovanja ili potencijalnih kupaca i revizora.

 

Dodatne informacije o prikupljanju i obradi podataka

 

Pravna zaštita

Osobni podaci korisnika mogu se koristiti za pravnu zaštitu vlasnika u sudskom postupku ili preliminarnim fazama prije moguće tužbe koja proizlazi iz zlouporabe naše mrežne stranice ili usluga od strane korisnika.

 

Korisnik je svjestan da državna tijela mogu zatražiti od nositelja otkrivanje osobnih podataka.

 

Dodatne informacije o osobnim podacima korisnika

Osim informacija sadržanih u ovoj politici privatnosti, ova platforma može korisniku pružiti kontekstualne informacije o određenim uslugama ili prikupljanju i obradi osobnih podataka.

Logiranje u sustav i održavanje

Iz razloga povezanih s radom i održavanjem, ova platforma i bilo koje druge usluge trećih strana koje se koriste mogu prikupljati zapisnik sustava, tj. datoteke koje bilježe interakcije i mogu sadržavati osobne podatke, kao što je IP adresa korisnika.

 

Informacije koje ne sadržava ova politika o privatnosti

Dodatne informacije o prikupljanju i obradi osobnih podataka mogu se u bilo kojem trenutku zatražiti od tvrtke zadužene za njihovu obradu.

Ostvarivanje prava imatelja podataka

Korisnici su obaviješteni da će osobni podaci biti uključeni u razne datoteke, uredno upisane u Opći registar zaštite podataka, čiji je vlasnik društvo The Story Tailors (CIF: B-66606617), sa sjedištem u C/Gran de Gracia 15, 1º-1ª, 08012 iz Barcelone.

 

U skladu s onim što je utvrđeno na normativnom popisu zaštite podataka, korisnik može ostvariti svoja prava pristupa, ispravljanja, otkazivanja i protivljenja, u njegovom slučaju ograničenja i prenosivosti, usmjeravajući pisanu komunikaciju do Story Tailors, C/Gran de Gracia 15, 1º-1ª, 08012, Barcelona, ​​gdje možete dokazati svoj identitet ili poslati e-poštu podrska@carolijaimena.com. Prijava mora sadržavati ime, prezime i fotokopiju osobne iskaznice zainteresirane strane ili njenog zakonskog zastupnika, kao i dokument koji dokazuje zastupanje, zahtjev u kojem se podnosi zahtjev, adresu u svrhu obavijesti, datum i potpis podnositelja zahtjeva i prateću dokumentaciju zahtjeva koju formulirate. Ako zahtjev ne ispunjava navedene zahtjeve, trebat će ga ispraviti. Što se tiče prava pristupa, odbijat će se samo ako zahtjev ne ispunjava gore navedene zahtjeve i ako u tom smislu nije akreditiran legitimni interes. Za ostvarivanje prava neće biti potrebna razmatranja.

 

Vlasnici na koje se osobni podaci odnose imaju pravo dobiti u bilo kojem trenutku potvrdu da je voditelj obrade podataka pohranio njihove podatke, da znaju njihov sadržaj i podrijetlo, da provjere njihovu točnost ili zatraže da ih se dovrše, ponište, ažuriraju ili ispraviti, biti anonimni ili blokirati one osobne podatke s kojima se postupa suprotno zakonima, kao i protiviti se obradi svojih podataka iz bilo kojeg legitimnog razloga. Zahtjevi se moraju poslati društvu odgovornom za obradu podataka koristeći kontaktne podatke navedene na ovoj stranici.


Promjena politike privatnosti

Društvo zadržava pravo promijeniti ovu politiku privatnosti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Preporuča se da ovu stranicu često provjeravate, uzimajući relevantnim datum posljednje izmjene naveden na kraju dokumenta. U slučaju da se korisnik ne slaže s bilo kojom izmjenom ovih Pravila, korisnik mora prestati koristiti ovu platformu i može zatražiti od voditelja obrade da izbriše njegove osobne podatke. Ako nije drugačije naznačeno, pravila o privatnosti koja su na snazi ​​u svakom trenutku primjenjivat će se na sve osobne podatke koje je voditelj obrade podataka prikupio do tada.


Pravna informacija

Obavijest europskim korisnicima: ova izjava o privatnosti sastavljena je u skladu sa obvezama utvrđenim u čl. 10. Direktive 95/46/EZ i u skladu s odredbama Direktive 2002/58/EZ, izmijenjene i dopunjene Direktivom 2009/136/CE, koja se odnosi na kolačiće. 

Kontakt

Ako nas želite kontaktirati u vezi s bilo kojim temom vezanom uz politiku privatnosti, pošaljite nam poruku na e-adresu: podrska@carolijaimena.com. 

 

Pouzdane trgovine – Znak pouzdane trgovine

 

Kako bismo prikazali svoj žig kvalitete pouzdanih trgovina i prikupljene recenzije, kao i ponudili proizvode pouzdane trgovine kupcima nakon narudžbe, ovo mrežno mjesto uključuje znak pouzdane trgovine.

 

To nam omogućava da zaštitimo svoje zakonske interese kada marketinške ponude plasiramo na optimalan način. Znak pouzdane trgovine i usluge oglašene s njim predstavljaju ponudu tvrtke Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Köln (Njemačka).

 

Svaki put kada se postavi upit o znaku pouzdane trgovine, mrežni poslužitelj automatski sprema takozvanu datoteku dnevnika poslužitelja koja, na primjer, sadrži njegovu IP adresu, datum i vrijeme posjeta, količinu poslanih podataka i davatelja zahtjeva (pristup podataka), tijekom snimanja posjeta. Ti se pristupni podaci ne procjenjuju i automatski se prepisuju najkasnije sedam dana nakon zaključenja posjete stranici.

 

Ostali osobni podaci šalju se samo pouzdanim trgovinama, pod uvjetom da ste, nakon narudžbe, odlučili koristiti proizvode pouzdane trgovine ili ste se već registrirali za njihovu upotrebu. U ovom će se slučaju primjenjivati ​​ugovorni ugovor između vas i pouzdanih trgovina.

Prihvaćanje politike kolačića

Korištenjem mrežnog portala Čarolija imena korisnik prihvaća upotrebu kolačića i pristaje na obradu svojih podataka na način i u svrhe navedene u nastavku. Međutim, Čarolija imena prikazuje podatke o svojim pravilima o kolačićima na vrhu glavne stranice mrežnog portala na svakoj sesiji kako bi ih korisnici vidjeli. 

Koncept kolačića

Čarolija imena obavještava vas da su kolačići datoteke koje mrežne stranice mogu preuzeti na vaše računalo svaki put kada pristupite mrežnoj stranici stvorene s ciljem da pomognu mrežnom portalu analizirati upotrebu korisnika, a može ih ažurirati ili ponovno vidjeti subjekt odgovoran za njihovu instalaciju.

Te datoteke omogućuju vam spremanje podataka na korisnikovom računalu koja se kreću u rasponu od nekoliko kilobajta do nekoliko megabajta.

Kolačići su alati koji imaju ključnu ulogu za pružanje usluga informacijskog društva jer služe tako da mrežna stranica može pohranjivati ​​i dohvaćati podatke o korisnikovim navikama pregledavanja, a ovisno o dobivenim informacijama može se upotrijebiti za prepoznavanje korisnika i poboljšanje usluge.

Vrste kolačića

Klasifikacija je napravljena od različitih kategorija kolačića. Potrebno je imati na umu da isti kolačić može biti uključen u više kategorija.

Zavisno od subjekta koji upravlja domenom iz koje se šalju kolačići i koji obrađuje dobivene podatke, kolačići mogu biti:

• vlastiti kolačići su oni koji se na računalo korisnika šalju s računala ili domene kojima upravlja sam urednik i s koje se pruža usluga koju je korisnik zatražio;

• kolačići treće strane su oni koji se na računalo korisnika šalju s računala ili domene kojima urednik ne upravlja i s koje se pruža usluga koju korisnik traži.

Prema vremenu pohrane kolačića u računalu/pregledniku korisnika, razlikujemo:

• kolačići sesije su oni koji su dizajnirani za prikupljanje i pohranjivanje podataka vašeg pregledavanja dok korisnik pristupa mrežnom portalu. Oni se koriste za pohranjivanje podataka koje zanima jedino pružanje usluge koju korisnik traži u jednoj prilici;

• trajni kolačići su vrsta kolačića u kojima se podaci pohranjuju u korisnikovo računalo te im se može pristupiti i obrađivati ​​u određenom vremenskom periodu koje je odredila osoba odgovorna za kolačić, a može biti u rasponu od nekoliko minuta do nekoliko godina;

S obzirom na svrhu u koju se dobiveni podaci obrađuju, kolačići su klasificirani kako slijedi:

  • Nužni kolačići i strategija mrežnog indeksa: ovi se kolačići ili drugi identifikatori koriste za aktivnosti strogo neophodne za upravljanje i pružanje usluge koju ste zatražili od nas, stoga nam za njih vaša suglasnost nije potrebna.
  • Funkcionalni kolačići i strategija mrežnog indeksa: oni nam omogućavaju pružanje kvalitetne usluge jer pamte vaše sklonosti prema mrežnim sadržajima, povijest pretraživanja i moguće poveznice s njim.
  • Statistički kolačići i strategija mrežnog indeksa: oni nam omogućavaju procjenu naše publike i uspostavu korisničke statistike radi poboljšanja kvalitete naše usluge.
  • Reklamni kolačići i strategija mrežnog indeksa: oni omogućavaju ponudu sadržaja, usluga i oglasa prilagođenih vašem profilu i povijesti pretraživanja.
  • Analitički kolačići i strategija mrežnog indeksa: oni omogućavaju prikupljanje anonimnih informacija u standardnom formatu, povezanih s poviješću pretraživanja naših korisnika i obrascima njihova ponašanja.

U svakom slučaju, moramo imati na umu da isti kolačić može imati više od jedne svrhe.


Kolačići u upotrebi na mrežnom portalu Čarolija imena

A) Kolačići treće strane:

1. Analitika Googlea

Mrežni portal Čarolija imena koristi Googleovu analitiku, analitičku uslugu mrežnog portala koju pruža Google, Inc., a koja omogućuje mjerenje i analizu navigacije na mrežnim stranicama. Prema prethodnoj tipologiji, oni su kolačići za analizu.

Google Inc. je tvrtka iz Delawarea sa sjedištem u Gordon Houseu, Barrow Street, Dublin 4, Irska ("Google").

Čarolija imena koristi kolačiće Googleove analitike, koji su tekstualne datoteke koje se nalaze na vašem računalu kao korisniku ove mrežne stranice jer nam omogućuju i pomažu u analiziranju uporabe korisnika.

Čarolija imena putem Googleove mrežne analitike dobiva informacije u vezi s N ° korisnika koji pristupaju mreži, posjećenim prozorima, učestalosti i ponavljanja posjeta, trajanju posjeta, pregledniku koji se koristi, operateru koji pruža uslugu, jeziku, korištenom terminalu ili gradu kojem je dodijeljena njegova IP adresa. Informacije koje omogućuju bolju i primjereniju uslugu ovog mrežnog portala. Informacije koje Cookie generira na korištenju mrežnog mjesta (uključujući njegovu IP adresu) Google će izravno prenositi i arhivirati na poslužiteljima Sjedinjenih Država.

U vašem pregledniku možete vidjeti sljedeća četiri kolačića usluge Googleove analitike, koje koristi Čarolija imena pod nazivom:

"_utma": sesijski kolačić koji omogućava praćenje aktivnosti koju korisnici izvršavaju na mrežnom portalu Čarolija imena;

"_utmb": postojani kolačić s istekom 2 godine, koji anonimno prikuplja standardne podatke o registraciji i podatke o navikama korisnika mrežnog portala Čarolija imena;

"_utmc": sesijski kolačić koji će nestati s korisnikova računala tako dobar poen završava sesiju na mrežnom portalu Čarolija imena;

"_utmc": trajni kolačić istječe 6 mjeseci nakon pristupa mrežnom portalu Čarolija imena.

Google će ove podatke upotrijebiti u ime Čarolije imena kako bi pratio upotrebu mrežnog portala Čarolija imena i sastavljao izvješća o aktivnosti mrežnog portala, te pružao druge usluge povezane s aktivnošću mrežne stranice i upotrebom Interneta.

Čarolija imena i Google mogu ove podatke prenijeti trećim stranama samo ako to zahtijeva zakon ili kada te treće strane obrađuju podatke u ime Googlea.

Ni Čarolija imena ni Google neće povezati vašu IP adresu s bilo kojim drugim podacima koje imaju.

2. Kolačići za oglašavanje Googlea i youtube.com

Pristupom mrežnom mjestu možete preuzeti kolačiće povezane s domenom google.com (NID) i Google.co.uk (NID i PREF). Ovi se kolačići mogu preuzeti jer su povezani s nekim Googleovim proizvodima i uslugama koje koristi ovaj mrežni portal. Jednako, Google obavještava da koristi ove kolačiće za oglašavanje „... da bi mogao personalizirati oglase koji se prikazuju u njegovim uslugama, poput Google pretraživanja“.

U slučaju klika na dugme za prihvaćanje pravila o kolačićima i nakon navigacije po ovom mrežnom portalu, treći kolačići za oglašavanje mogu se također preuzeti pod domenom youtube.com. 

3. Doubleclick.net

Društvo za oglašavanje

"id": trajni kolačić s istekom od šest mjeseci

 

3. Facebook.com

Mi koristimo kolačiće radi upotrebe na Facebooku u reklamne svrhe prema preferencijama kupaca.

"act", "c_user", "csm", "fr", "p", "presence", "s", "xs": trajni kolačić s istekom od šest mjeseci

 

4. Zopim

Kolačić za personaliziranu upotrebu kod korisnika čat-prostorija.

"_cfduid": trajni kolačić s istekom od šest mjeseci .B) Naši kolačići

book: sadrži sve informacije o slikovnici

booktailors: jedinstveni identifikator sesije

character_selection: odabir lika

id_product: identifikacija odabranog proizvoda

isFlipbookCreated: dopušta pretpregled odabrane slikovnice

is_error: ako postoje greške

language: jezik

language_chat: jezik razgovora

name: djetetovo ime radi konfiguracije slikovnice

selected_character: odabrani lik

selectedgenderradioId: odabrani broj lika

 

Kako promijeniti konfiguraciju kolačića

Čarolija imena obavještava korisnika da u svakom trenutku može odbiti upotrebu kolačića odabirom odgovarajuće konfiguracije svog preglednika, ali on mora znati da ako to učini, možda neće moći koristiti potpunu funkcionalnost ove mrežne stranice.

Ovdje pokazujemo kako pretraživati, blokirati ili brisati kolačić, iako postupak može varirati ovisno o verziji preglednika:

Chrome, upute:

http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

Explorer, upute:

http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

Firefox, upute:

http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

Safari, upute:

http://support.apple.com/kb/ph5042

Pronađi više informacija ili onemogući upotrebu kolačića Googleove analitike na www.google.es/intl/analytics/privacyoverview.html.


Google Chrome

Idite na Postavke ili Postavke putem Izbornika datoteka ili klikom na ikonu za personalizaciju koja se pojavi u gornjem desnom kutu.

Kliknite na opciju Prikaži napredne postavke.

Idite na Privatnost> Postavke sadržaja.

Odaberite Svi kolačići i podaci o mrežnim lokacijama.

Prikazat će se popis sa svim kolačićima poredanim po domeni. Možete pretraživati ​​kolačiće određene domene unosom adrese djelomično ili u potpunosti u polje Pretraži kolačiće.

Nakon završetka ovog filtera, na ekranu se pojavljuju jedan ili više redaka s kolačićima tražene mreže. Tada ih morate odabrati da biste ih eliminirali. 

Internet Explorer

Idite na Alati, Internet opcije.

Kliknite na privatnost.

Pomaknite traku da biste prilagodili željenu razinu privatnosti.

Firefox

Idite na Opcije ili Postavke (ovisno o vašem operativnom sustavu).

Kliknite na privatnost.

U Povijesti odaberite Upotrijebi prilagođene postavke za povijest.

Nakon toga vidjet ćete opciju Prihvati kolačiće, možete je aktivirati ili deaktivirati u skladu s vašim željama. 

Safari (iOS)

Idite na Postavke, a zatim Safari.

Idite na privatnost i sigurnost, vidjet ćete opciju Blokiraj kolačiće gdje možete prilagoditi vrstu blokade koju želite izvršiti. 

Safari (OSX)

Idite na Postavke, a zatim na Privatnost.

U ovom ćete odjeljku vidjeti opciju Blokiraj kolačiće gdje možete prilagoditi vrstu blokade koju želite izvršiti. 

Android

Pokrenite preglednik i pritisnite tipku Izbornik, a zatim Postavke.

Idite na Sigurnost i privatnost, vidjet ćete opciju Prihvati kolačiće gdje okvir možete aktivirati ili deaktivirati. 

Windows Phone

Može varirati ovisno o verziji preglednika:

Pokrenite preglednik i pritisnite tipku Izbornik, a zatim Postavke.

Idite na Sigurnost i privatnost, vidjet ćete opciju Prihvati kolačiće na kojima možete aktivirati ili deaktivirati okvir.

© 2019 - The Story Tailors, S.L.